Farid Kamil Ada Adik Seirasnya?

MiG Online nak bagitau korang tentang seorang pelakon dan pengarah ni dikatakan ada adik yang seiras dengannya. Mula-mula, MiG Online pun tak percaya tapi bila ditenung semula muka mereka memang ada mirip.

Korang percaya tak kalau MiG Online cakap Fadlan Hazim ni adik kepada Farid Kamil? Serupa kan wajah dorang. Memang Farid dan Fadlan ni adik-beradik kalau korang nak tau. Tapi dorang ni adik-beradik dalam filem komedi aksi terbaru Mangkin Prestij yang akan datang iaitu “Abang Lejen”.

Sebuah lagi filem bergenre Komedi Aksi bakal ditayangkan untuk peminat diluar sana. Sinopsis berkaitan filem ini mengisahkan tentang keakraban dua beradik yang kehilangan dua ibu bapa sejak kecil. Si abang yang sanggup mempertahankan adiknya walaupun diri sendiri dalam keadaan terancam. Demi mempertahankan adik kandungnya, ada beberapa adegan aksi yang tak dijangka dan babak kelakar confirm buat korang berguling tengok cerita ni.

MiG Online nak kongsi trailer komedi aksi ‘Abang Lejen’ dengan korang dekat bawah ni. Boleh jugak release tension petang-petang ni kan, jom ;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s