“Saya Tak Kahwin Lagi” – Felixia Yeap

Kenyataan yang dikeluarkan oleh seorang model cantik seperti sudah agak rimas dengan segala pertanyaan peminat, Felixia Yeap beri penjelasan yang dia masih belum berpunya.

Amboi, lelaki dekat luar sana tu confirm muka dah tersenyum dan hati berbunga-bunga kan. Mana taknya, bila wanita secantik Felixia keluar status macam tu, suka lah kaum adam, lebih tepat lagi macam ada can lah, betul tak?

Felixia-Penat-Mahu-Jelaskan-Diri-Belum-Berpunya---ROTIKAYA

Sebelum ini Felixia pernah digosipkan ada hubungan dengan kerabat diraja tapi telah dinafikan olehnya sendiri.

MiG Online pasti kalau sebelum ni Felixia mungkin malas nak ambil pusing tentang pertanyaan peminat tentang status sebenar kan, tapi kalau dah berkali-kali ditanya soalan yang sama, siapa pun tak akan tahan. Takpe lah Felixia, mungkin peminat semua hanya ingin tahu, ramai yang bertanya sebab dorang masih ingat tentang Felixia, okay?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s