Wanita Yang Dikaitkan Dengan Zizan Razak Tampil Beri Kenyataan?

Baru-baru ni penuh di laman sosial tentang hubungan Zizan Razak dan Emma Maembong retak yang telah melibatkan orang ketiga. Individu yang dikaitkan dengan Zizan adalah pegawai astro yang didakwa telah menyebabkan semua ni berlaku.

Naib Presiden GenNext Astro, Puteri Yasmin Megat Zaharuddin, berkata dia sudah memberikan kenyataan apa yang dirasakan wajar sebelum ini.

“Tidak ada kebenaran (mengenai dakwaan hubungan dengan Zizan), saya tahu anda semua pun tahu,” katanya ketika ditemui pada suatu majlis di sini hari ini.

Ikut Yasmin lagi, dia tidak perlu membuat sidang media mengenai perkara ini untuk menjelaskan tentang isu kekecohan ni. Dan dia turut menganggap yang dia sudah menjelaskan situasi tersebut.

“Saya perlu menghormati majlis dan pihak penganjur. Tidak patut tumpuan diarah kepada saya. 

Gosip  bercinta bermula apabila  pelawak dan kru produksi sering kali melihat Zizan dan Putri Yasmin rapat bersama. MiG Online kurang pasti dengan jawapan yang diberikan oleh pihak Yasmin. Mungkin ini semua salah anggap. Seperti mana yang kita tau, Zizan sangat menyayangi Emma. Takkan Zizan mudah nak melupakan Emma betul tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s