Fenomena Gadis Comel Dikenali Hingga Ke Taiwan?

Sekali pandang memang cantik dan mungkin juga ada yang mengenali gadis ni walaupun dia sebenarnya bukan artis, bukan model dan bukan orang yang terkenal pun. Tapi dia sudah mempunyai 234k followers di akaun instagramnya dan sangat terkenal dengan gambar comelnya. Wow, hebat betul penangan media sosial sekarang ni kan?

MiG Online bukan apa, just pelik je sebab apa yang MinChen post dalam laman sosialnya, mesti akan jadi perhatian ramai. Sebenarnya dia dah lama buat dunia siber ni heboh bercerita mengenai kecomelan dia. Bayangkan dia hanya muatnaik satu gambar peribadinya, tak kisahlah apapun gambar atau aktiviti yang dia post mesti berpuluh, beribu likes. Wah, MinChen ni macam lebih kurang Nora Danish pulak kan, betul tak? hehe.

Selain tu jugak, korang percaya tak kalau MiG Online cakap MinChen ni orang Penang, dari Malaysia? Haha, mesti ada yang tercengang dan tak percaya kan. Ye betul dia dari Malaysia ok. Tambah lagi, si comel ni mempunyai adikyang sama cantik dan merupakan aktres dan model, Brandy Akiko.

Kecantikan gadis cantik ni dah lama heboh dan dari dulu dia memang sangat popular di Taiwan tau, kalau korang tengok gambar-gambar dia pun, korang takkan percaya dia dari Penang. Mesti semua jejaka-jejaka dekat luar tu dah tak sabar nak tengok gambar-gambar MinChen ni kan? Jom MiG Online belanja sikit dengan korang, baru tau cair ke tak cair tengok dia. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s