“Gandingan Heroin Cun Disatukan Dalam Satu Filem Komedi Aksi”

“Abang Lejen” satu lagi filem terbitan Mangkin Prestij yang bakal buat korang senak perut bila dah tonton filem ni pada 16 April 2015.

Antara heroin cun dan cantik yang Mangkin Prestij tampilkan kali ini adalah gandingan lama dan baru iaitu Intan Ladyana dan Adiba Yunus.

Kalau sebut Intan Ladyana ofcourse lah korang kenal si cantik manis tu kan? Adiba Yunus pula adalah pendatang baru yang sedang meningkat naik. Banyak jugak filem yang Adiba Yunus dah lakonkan antaranya Jangan Pandang Belakang Boleh, Aji Boy dan yang terbaru Nasi Tangas.

Sebuah lagi filem bergenre Komedi Aksi bakal ditayangkan untuk peminat diluar sana. Sinopsis berkaitan filem ini mengisahkan tentang keakraban dua beradik yang kehilangan dua ibu bapa sejak kecil. Si abang yang sanggup mempertahankan adiknya walaupun diri sendiri dalam keadaan terancam. Demi mempertahankan adik kandungnya, ada beberapa adegan aksi yang tak dijangka dan babak kelakar confirm buat korang berguling tengok cerita ni. Jangan lupa “Abang Lejen” 16 April 2015 ni tau!

Nak tengok trailer komedi aksi ‘Abang Lejen’ ? MiG Online kongsikan dengan korang okay?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s