(Peraduan) Penampakan Hantu Bungkus Kat Gambar Korang?

Dengar macam seram, kan? MiG Online rasa ramai jugak yang pernah tengok gambar-gambar seram yang berjaya dirakam oleh mereka-mereka yang tak tau nak kata bertuah ke malang nasib. Contohnya gambar yang cukup feymes ni dulu:

Perghhh!!! Meremang weyh! Mungkin jugak ada antara korang yang teringin nak buat #havoc kat Instagram korang dengan benda-benda macam nie, kan?

So hari nie MiG Online nak share dengan korang beberapa keping gambar dari filem terbaru lakonan Nora Danish, Abam Bocey & Kumpulan Jambu iaitu Hantu Bungkus Ikat Tepi, yang mana korang boleh guna sekreatif mungkin untuk menimbulkan mood seram ke kelakar ke romantik ke, terpulang kat korang!

Gambar Contoh

Yang penting, siapa join & terpilih, akan dapat HADIAH LUMAYAN! dari MiG Online. Tarikh tutup pada 3 April 2015, so korang boleh masuk seberapa banyak kali & jangan lupa ajak kawan-kawan lain sekali.

Syarat peraduan:

1. Muat turun gambar-gambar Hantu Bungkus berposing (salah satu atau semua, bergantung pada kreativiti & pilihan korang)

Hantu Bungkus A

Hantu Bungkus B

Hantu Bungkus C

Hantu Bungkus D

Seterusnya, masukkan gambar korang (edit guna apa je softwares/apps yang korang selesa) & post di Instagram.

2. Warganegara Malaysia

3. Akaun Instagram tu jangan la ‘private’. Penyertaan akan dianggap batal sekiranya korang private & MiG Online tak dapat ‘stalk’, hehe.

4. Kena tag @migonline & hashtag #hantubungkusikattepi #seramfieHBIT

5. Tarikh tutup 3 April 2015.

6. Pemenang akan diumumkan minggu berikutnya.

Nak tau apa hadiah yang bakal korang menang? Nantikan di Instagram @migonline ok?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s