Ucapan Romantis Alyah Buat Datuk Ramli Ms

Sedar tak sedar, rupa-rupanya usia perkahwinan di antara penyanyi popular Alyah dan komposer Datuk Ramli Ms kini sudah pun masuk tahun kedua.
Rasanya macam baru aje semua ini berlalu kan? Kalau sebelum ini, rumahtangga Alyah agak goyah disebabkan oleh satu gambar misteri Datuk Ramli Ms bersama seorang wanita. Tapi perkara tersebut telah pun dinafikan. Biasalah dalam sebuah hubungan pasti ada dugaan sebegitu.
Yang terbaru, sebagai memperingati kembali ikatan janji setia yang telah terbina ketika dua tahun lalu,  penyanyi jelita itu telah menghadiahkan sekeping kad yang tertulis kata ucapan ulangtahun perkahwinan mereka yang sangat menyentuh hati.

Kad ucapan yang dimuatnaik oleh Alyah buat suami tercinta di akaun Instagramnya, buat peminat turut mendoakan kebahagian mereka bersama. Romantik juga Alyah ni kan? hehe

Apapun, MiG Online ucapkan “Happy 2nd Anniversary” buat Alyah dan Datuk Ramli Ms. Semoga ikatan perkahwinan yang dibina kekal hingga ke Jannah yea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s