Nora Tunggu Jodoh Jatuh Dari Langit?

Apa, biar betul ada jodoh Jatuh Dari Langit??? Hah, dengar tajuk je pun dah syok kan, belum korang tengok lagi, hehe. Hari minggu macam ni kalau korang taktau nak buat apa, elok kalau korang rehat-rehat sambil baca MiG Online punya cerita. Tak gitu? hihi

Meh sini MiG Online nak kongsi dengan korang filem terbaru terbitan MiG Pictures. “Suamiku Jatuh Dari Langit” sebuah filem bergenre romantik komedi ini bakal buat korang rasa nak jatuh cinta berkali-kali dengan pasangan. Kenapa? Sebab cerita ini tersangatlah romantik dengan lakonan yang dibawakan oleh gadis pujaan ramai jejaka. Nak tau macam mana suami boleh jatuh tiba-tiba dari langit? Hah, kena lah tunggu filem ni nanti, hihi.

Tapi nak tau tak siapa pelakon-pelakon dalam filem “Suamiku Jatuh dari Langit”?

Jom usha sikit ;

Mesti semua dah tak sabar nak tunggu bila filem ni akan keluar kan? Nantikan update MiG Online seterusnya untuk tau bila filem ini akan muncul di pawagam berdekatan korang ok? Selamat berhujung minggu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s