“Isteri Dedah Kekasih Remaja Ajak Shiro”

Ajak Shiro ni memang sweet sejak dari lahir ke macam mana? hehe. Nak tau kenapa MiG Online cakap macam tu? Kalau sebelum ni korang ingat tak MiG Online ada kongsikan luahan Ajak Shiro tentang pengorbanan isterinya? Hasil perkongsian tersebut, ramai wanita di luar sana yang tidak henti-henti memuji peribadi Ajak yang cukup memahami dan menghargai seorang wanita yang bergelar isteri. Sanggup berkorban dan sangat menyayangi isterinya sampai semua peminat “tabik spring” dengan Ajak.

Kali ini yang lagi buat bertambah lagi sweet bila Ajak berkongsi pula permulaan kisah percintaan mereka.Wahh! Rupa-rupanya, dari bangku sekolah Ajak dah berkenalan dengan isterinya. Sejak dari tingkatan 1 ok! So sweet🙂

MiG Online rasa sangat terkesan bila tengok gambar yang dikongsi Ajak sempena hari ulang tahun isterinya berserta kapsyen ;

Bila MiG Online singgah akaun Instagram isteri Ajak pula, terjumpa lah pulak bahan bukti yang memang dorang ni dah bercinta sejak dulu, hehe. Mesti seronok kan perasaan bila bercinta dan berkahwin dengan cinta pandang pertama. Macam nak nyanyi lagu Mark Adam je yang “Dari darjah 1 aku suka kamu” tu. Cewahh!

MiG Online rasa teruja dengan kisah percintaan Ajak dan isterinya ini. MiG Online rasa semua peminat pun sangat excited dengan kasih sayang Ajak terhadap insan tersayang. Apapun, semoga mereka semakin bahagia dengan kelahiran orang baru dalam keluarga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s