“April Buat Korang Rasa Nak #Throwback”?

Bulan April, bulan baru dan permulaan yang baru bagi kita semua untuk tahun 2015. Hah, cakap pasal bulan April, apa yang korang rasa MiG Online nak cerita?

Hujung minggu macam ni biasa apa yang korang buat? Kalau taktau nak buat apa,MiG Online nak share sikit bagi korang seronok lepak dekat rumah. Hihi

Untuk bulan April ini, mesti kekadang korang nak “spent time” dengan keluarga kan, mesti seronok kalau dapat layan movie atau filem. Hah, untuk bulan April ini, macam-macam cerita menarik yang boleh buat throwback time dulu-dulu. Suka tak?

Sesiapa yang mempunyai Tm Wifi mestilah tau tentang saluran HyppTv. HyppTv atau HyppFlick+ untuk bulan April ni akan menayangkan filem #throwback dan boxoffice dari Metrowealth dan MiG Pictures. Antara filem #throwback tu korang boleh tengok bawah ni ;

Mantra

Biar Betul

Jangan Tegur

Anak Mami Kembali

Potret Mistik

Hah, amacam teruja tak semua tengok filem-filem #throwback ni? Mesti korang semua suka tengok filem-filem Metrowealth dulu. Kalau rindukan pelakon-pelakon dalam filem tersebut, boleh lah korang luangkan hari minggu korang dengan keluarga sambil layan cerita ni semua ok? Tengok jangan tak tengok tau! Selamat hujung minggu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s