Nad Zainal Mahu Tukar Bidang?

Tahniah diucapkan kepada pelakon kecil molek, Nad Zainal telah merangkul gelaran Pemenang Anugerah Pelakon TV Wanita Popular, di ABPBH2014 baru-baru ini.

Ditanya tentang impiannya selepas ini, Nad berkata dia mahu cuba melebarkan sayapnya di dalam bidang pengarahan pula. Malah pelakon ini tidak pernah berputus-asa untuk mendalami pengurusan di belakang tabir.

Ikut pelakon ini lagi, dia merancang untuk mulakan impiannya melalui pengarahan filem pendek.

Dalam masa yang sama, dia turut berterima kasih kepada peminatnya yang tidak henti-henti memberikan  sokongan kepadanya dalam industri hiburan.

“Dalam entertainment business ini, peminat memainkan peranan penting dalam menentukan kejayaan artis. Nad lihat perlu untuk setiap artis menjaga peminat masing-masing. Bagi Nad, sokongan peminat yang kuat barulah boleh bertahan dalam industri ini,” ujar

Nad Zainal ni kecil bukan sebarang kecil, tapi kecil-kecil cili padi ok, hehe. MiG Online suka dengan impian dengan cita-cita Nad. Moga satu hari nanti tercapai juga cita-cita Nad untuk menjadi seorang pengarah. Peminat pun sama-samalah doakan Nad yea🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s