Emily Zying Ditemani Bintang Korea, Lee Min Ho?

Kalau sebelum ini MiG Online ada beritahu korang tentang gadis comel, atau pun pelakon Emily Zying merupakan duta 11 street Ambassador bersama bintang Korea Lee Min Ho kan?

Kepada semua peminat yang ingin berjumpa dengan mereka secara eksklusif, jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk beramah mesra dengan mereka!

Esok boleh lah korang boleh berkunjung ke pusat membeli belah di NU Sentral pada 24 April, jam 5 petang  untuk “Meet and Greet” bersama mereka. Mesti semua pun ‘excited’ macam MiG Online kan? hehe. Tak sabarnyaaa!

Untuk pengetahuan, 11 street Ambassador ialah pusat membeli belah secara online yang bakal dilancarkan secara rasmi untuk pasaran Malaysia.

So jangan lupa ‘date’ kita esok ok? Jumpa disana🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s