Ingin Jadi Bintang Dalam Industri Dunia Hiburan?

Bila dengar dari tajuk MiG Online, mesti semua dah tak sabar nak tau macam mana nak ‘join’ dan jadi salah seorang talent di dalam MiG kan? Sebelum tu, MiG Online nak memperkenalkan dulu talent baru yang baru je menyertai MiG Talent. Nampaknya rezeki mereka ada di sini, bukan janji, tapi pasti🙂

Hafizz Bahari, talent baru dalam MiG Talent. Untuk pengetahuan semua, Hafizz ni bekas pramugara di salah sebuah syarikat penerbangan tau. Untuk korang yang dah kenal dengan Hafizz mesti tau yang Hafizz ni seorang yang peramah dan suka ‘share’ berkenaan dirinya dengan orang lain. So, kalau korang nak kenal lebih rapat dengan Hafizz boleh follow Instagram @hafizzbahari ok?

Talent yang seterusnya korang mesti ada tengok drama “Asam Pedas Untuk Dia” kan? Kalau nak tau, Julia Farhana ni merupakan salah seorang pelakon dalam drama tersebut. Mempunyai personaliti yang menarik dan mempunyai bakat dalam bidang peragaan dan lakonan. Seorang yang open-minded dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi. Ha, mesti abang-abang luar sana tu dah jatuh hati pandang pertama tengok Julia kan?

Apalagi, bolehlah follow Intagram Julia untuk tau apa aktiviti Julia lepas ni. hihi. Selamat berkenalan🙂

Kepada yang berminat nak jadi seperti mereka, boleh hantar email detail, background dan gambar terkini (full shot, close -up, medium close-up) ke talent@metrowealth.com.my. Jika terpilih & memenuhi kriteria bintang yang kami cari, pihak kami akan menghubungi korang ok? Apapun, MiG Online nak ucapkan terima kasih diatas sokongan yg diberikan kepada MiG. Selamat maju jaya🙂

3 thoughts on “Ingin Jadi Bintang Dalam Industri Dunia Hiburan?

  1. Hai saye ingin ceburi dalam bidang lakonan di bawah metrowealth mig.. no telefon saye 011-14950983

  2. Hai..saya ingin menjadi pelakon di bawah metrowealth,mig…berumur 24tahun..
    No telefon saya:01123863483

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s