Jodoh Niezam Zaidi Dah Dekat?

Niezam Zaidi seorang pelakon yang meningkat naik namanya. Dari desas-desus yang MiG Online dengar katanya dia dah ada teman istimewa. Betul ke? Amboi, senyap-senyap je tau.

Tapi kalau betul pun apa salahnya kan. Peminat pun mesti akan doakan Niezam dan pasangan akan dipermudahkan segala urusan.

Bak kata pepatah, “kalau dah jodoh memang tak ke mana” tak gitu? Hmm, MiG Online tau, mesti ada gadis-gadis yang ‘admire’ dengan Niezam patah hati bila dapat tau Niezam bakal menamatkan zaman bujang kan? hehe

Tapi jangan risaulah, Niezam memang dah ada teman wanita, cuma dengan seorang gadis dalam supertele terbarunya iaitu dalam “Jodoh Memang Tak Pergi Ke Mana” yang akan mula ditayangkan di Hypptv, Hypp Flick Plus pada 1 Jun ini.

Sebuah supertele yang mengisahkan tentang Pia (Syaa Nasir) seorang gadis yang selalu berangan untuk mempunyai gaun pengantin seperti Cinderella. Satu hari, keluarganya memutuskan untuk mengahwinkan dia dengan anak kawan baik bapanya iaitu Jazzrik (Fahmy Reza) tanpa persetujuan Pia.

Pia bersetuju untuk mengahwini jejaka tersebut tetapi dia meletakkan syarat untuk pergi ke Kuala Lumpur mencari gaun pengantin idamannya.

Dalam pada itu, satu pertemuan yang tidak diduga, Pia bertemu dengan Suffian a.k.a Pian (Niezam Zaidi) yang menyebabkan mereka jatuh cinta pada pandang pertama.

Adakah Pia masih akan memenuhi permintaan keluarganya untuk dijodohkan bersama orang lain? Bagaimana dengan Pian? Semuanya akan terjawab 1 Jun ini di Hypptv, Hypp Flick plus Saluran 801. Cepat-cepat langgan TM Unifi dan tonton “Jodoh Memang Tak Pergi Ke Mana” ok?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s