HyppTv Beri Peluang Penggemar Filem Tempatan Tonton Filem Blokbuster?

Hai semua! Salam Jumaat salam penuh keberkatan. Harini MiG Online ada berita gembira nak bagitau dekat korang. Meh MiG Online nak kongsi sikit dengan pembaca kesayangan MiG Online ni. Mesti ada antara korang yang gemarkan filem tempatan kan?

Untuk pengetahuan semua, kepada sesiapa yang minat dan suka dengan filem tempatan korang ada peluang untuk tonton filem-filem terbaik di HyppTv. Suka tak?

Contohnya untuk filem terbaik bulan Mei ini, HyppTv Saluran 814 ada menayangkan filem-filem lama terbitan Metrowealth (MiG) seperti Senario Asam Garam, Abang Saya Ustaz, Mami Jarum, Cinta 200 Ela, dan Tangkai Jering. 

Untuk setiap bulan, filem-filem yang lain juga akan di tayangkan. Contohnya, kalau korang nak tengok penglibatan pertama Maya Karin dalam bidang lakonan, korang boleh tonton HyppTv, Hypp Flick Plus dalam filem “No Problem”. Kalau nak tonton lakonan Lisa Surihani dan Farid Kamil sebelum berumahtangga, kita ada “I’m Not Single” dan banyak lagi filem-filem yang akan buatkan korang #throwback zaman-zaman dulu. Cewahh!

So, apa tunggu lagi, boleh lah langgan TM Unifi dan tonton filem-filem kegemaran korang di HyppTv, Hypp Flick Plus tu ok? Kalau hujung minggu bosan-bosan, boleh berehat dengan keluarga sambil layan filem terbaik ni. Tak gitu? Kepada sesiapa yang dah langgan tu, korang memang terbaiklah! Selamat Menonton🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s