Artis MiG Sambut Puasa Beramai-Ramai

“Puasa Yang Yok, pagi-pagi buka periuk”. Haaaa, pernah dengar tak ayat ni? Mesti mak-mak korang selalu sebut ayat ‘legend’ ni time korang kecik dulu kan?hihi.

Alhamdulillah, dah masuk hari kedua harini kita berpuasa. MiG Online doakan semoga ibadah puasa kita semua kali ini akan lebih diberkati olehNya.

Dekat sini, MiG Online nak share dengan korang ucapan Artis-Artis MiG sambut kedatangan puasa haritu, jom layan ;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s