“Kalau Dah Cinta” Siapa Berani Kata?

Salam Jumaat semua, ada yang dah balik kerja ke petang-petang ni? hihi. Harini MiG Online nak kongsi sikit, semalam telah berlangsungnya sekali lagi Majlis Doa Selamat dan Majlis Pelancaran telemovie “Kalau Dah Cinta” yang diadakan di Petaling Jaya.

Sebuah lagi telemovie terbaru terbitan Mangkin Prestij bakal ditayangkan di Hypp TV, Hypp Flick Plus hanya untuk tontonan korang. Antara barisan pelakon yang terlibat dalam telemovie ini ialah DJ Nas T, Azwan Kombos, Adiba Yunus, Nina Iskandar dan juga pendatang baru dari MiG Artis iaitu Aizat Hassan dan Natasha Shermain. Dari info yang MiG Online dapat mereka akan menjalani pengambaran tak lama lagi pada 1 Ogos ini. MiG Online doakan semuanya berjalan lancar.

Untuk telemovie kali ini, MiG Online harapkan “Kalau Dah Cinta” akan mendapat sambutan hangat dan tentunya korang boleh tonton nanti di Hypp TV, Saluran 801. Jangan lupa langgan TM Unifi ye! Untuk yang nak tonton secara online pun boleh, download je applikasi HyppTvEverywhere. Sebelum tu, jom layan gambar di sekitar Majlis Pelancaran dan Doa Selamat “Kalau Dah Cinta” 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s