Nora Danish dah nak kahwin?

Nora Danish dah nak kahwin? MiG Online pasti mesti ramai di antara peminat yang gembirakan bila dengar khabar heroin filem Isteri Untuk Dijual ni bakal mendirikan rumah tangga? Tapi… betul ke?

Soal betul ke tak tu, nanti kita tanya tuan punya badan ye. Bukanlah apa, sebab baru-baru ni ada tersebar beberapa keping gambar Nora Danish mengenakan sepersalinan pakaian pengantin melalui perkongsian gambar daripada Instagram pereka fesyen, Ashraff Zainal.

Ashraff juga memuat naik gambar dengan caption berbunyi “someone is getting married!”.

Sekali gus ianya menimbulkan tanda tanya kepada peminatnya, betul ke Nora Danish nak kahwin? Bila? Dengan siapa?

Namun, bila tarikh perkahwinan dan siapa yang bakal menjadi pasangan pelakon cantik Nora Danish ni, tuan punya badan sendiri pun tak buka mulut lagi. Kita tunggu jela ye. Adakah Nedim? Eh.

Apapun, MiG Online ucapkan tahniah dan akan sentiasa doakan agar segala perancangan Nora Danish berjalan dengan lancar, MiG Online pasti peminat juga tidak sabar untuk melihat artis kesayangan mereka ni naik pelamin.

Sumber berita :Rotikaya

One thought on “Nora Danish dah nak kahwin?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s