(50 Gambar) Sekitar Malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 29

Tahniah kepada Neelofa yang telah berjaya merangkul gelaran Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH 29 dan tahniah juga kepada kesemua pemenang semalam.

Majlis ini telah berlangsung penuh meriah semalam dengan bertemakan #Respek, boleh dikatakan hampir kesemua selebriti yang hadir turut sama menghormati penonton dengan tak memakai pakaian yang terlalu seksi hingga tak menimbulkan kontroversi.

Okay kalau tadi MiG Online dah share pasal sekitar majlis ABPBH 29 ni, so sekarang ni MiG Online nak share pula beberapa lagi gambar eksklusif artis-artis kesayangan korang di Red Carpet ABPBH29.

MiG Online tengok semalam memang cantik-cantik dan kacak-kacak kesemua selebriti yang hadir. Ha ni MiG Online nak tanya sikit, fesyen siapa yang menjadi kesukaan korang? Bolehlah komen sikit, hihi..

Jom kita tengok fesyen selebriti di malam Red Carpet ABPBH29 :

Neelofa

Neelofa

Diana Danielle

Shaheizy Sam dan Sytailla Melvin

Aizat

Sufi

DJ Lin Suria fm

Hanif Safuan

Ippo Hafiz

Siti Nordiana

Syerine

Ifa Raziah

Nadzmi Adhwa

Abam

Anis Al Idrus

Nur Risteena

Kamal Adli

Emma Maembong

Estranged Band

Faizal

Wani Kayrie

Mia Ahmad

Tengku Fiella

Fara Fauzana

Redzuan Hashim

Zarina Zainuddin dan anak

Falisha Crossley

Remy Ishak

Amaris

Waris dan isteri

Siti Nordiana

Dayang Areeda

Amin Idris

Fareez Hazwan

Fauziah Ahmad Daud

Zulin Aziz

Diana Danielle

Ajak Shiro dan isteri

Sherry Al Hadad

Emma Maembong dan Kamal Adli

Khai dan Rosma

Sonaone

Erid Amaro dan Ainan Tasneem

Ifa Raziah

Ahcong dan isteri

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s